La Llanera Trail

Descarrega’t la GUIA DEL CORREDOR

Primer de tot volem agraïr-vos la bona acollida que ha tingut aquesta primera edició, superant per complet les nostres espectatives.

Queda poc per donar el tret de sortida per la 1ª edició de La Llanera Trail, i suposem que ja estareu amb ganes que sigui el dia, planificant els últims detalls i descansant.

A la GUIA DEL CORREDOR trobareu la informació més rellevant d'última hora:
 
  • PROGRAMA
  • RECOLLIDA DORSALS
  • INFO DEL RECORREGUT
  • AVITUALLAMENTS
  • SERVEIS
Podeu descarregar-la en el següent enllaç:

Procedència dels corredors/ de les corredores

I també…

Tenim corredores i corredors del País Basc, Illes Balears, Galicia i Comunitat Valenciana

La Llanera Trail es presenta com una cursa en un entorn de baixa muntanya oberta a tots els nivells, amb dos recorreguts ben diferenciats (Marató i Mitja Marató). No és la cursa de més desnivell, ni la més dura, ni la més tècnica, ni la més difícil...simplement volem donar a conèixer el nostre preciós entorn rural del Vallès, constantment castigat pels nuclis urbans que l'envolten, i que connecta amb la muntanya més propera que ens porta terra endins, el Puig de La Creu. Es tracta d'una cursa ideal per iniciar-se en les maratons per muntanya.

Podriem parlar del recorregut de La Llanera Trail com una transició de la urbanitat a la muntanya, i alhora una mirada a la història i l'evolució de la zona: sortir d'un nucli urbà densament poblat, baixar cap al Riu Ripoll (antic motor febril de la ciutat amb la indústria tèxtil) i encaminar-nos cap al camp passant per les masies que temps ençà (i algunes actualment encara) explotaven camps i boscos: Can Vilà, Faixeró, Can Torrents, Cal Mariné, Ca n'Ametller, Togores... Fins arribar a la muntanya, el Puig de la Creu (668m), la fita que marcarà la tornada altre cop a l'origen.

Organitza:

Patrocina:

PATROCINADORS LA LLANERA

Col.labora:

POSTER La Llanera 2016

 

Segueix-nos a:

Perquè fer-te soci virtual d’un club no virtual?

T'entenem, tu només vols la tarja federativa i busques el millor preu. Però...

Al loro!

Fent-te soci de les entitats reals ajudes a crear teixit social i que siguem capaços de muntar activitats com la Llanera Trail.

Troba't amb els teus amics al nostre bar i coneix les nostres instal·lacions. Si a més vols usar el rocòdrom, la biblioteca, i participar en les nombroses activitats que organitzem a preus reduïts, fes-te soci major per només 67€ a l'any.