logo apaisat blau

Cursa d’Orientació amb la Nit de la Ciència

0,00 €8,50 €

INSCRIPCIONS per internet OBERTES fins el 04/04/18 o el mateix dia de la cursa

Feu clic aquí per anar al web de la cursa on hi trobareu tota la informació, o bé consulteu més informació al peu d’aquesta pàgina
Només es inscriure una persona per comanda i cal omplir tots els camps per poder fer la inscripció
Per qualsevol consulta sobre la inscripció podeu trucar a la secretaria de la UES al 93 725 87 12.

Esborrar la selecció

Nom del participant *

Cognoms del participant *

Sexe del participant *

Data de naixement del participant *

Format DD/MM/AAAA

Email del participant *

Club de procedència *

Telèfon personal (preferentment mòbil) *

Telèfon de la persona a qui avisar en cas d’emergència (preferentment mòbil) *

Codi postal de la població on residiu *

NIF *

Circuit *

C1: Circuït llarg per orientadors amb un bon estat de forma i que vulguin estar una bona estona gaudint de la orientació. La participació en aquest circuït sempre és individual
C2: Circuït més curt per orientadors que vulguin gaudir d’una orientació ràpida i intensa. La participació en aquest circuït és individual o en parella.
C3: Circuït d’iniciació juvenil i d’adults. Al ser un circuït d’iniciació es permet participar en petit grup o en família.
C4: Circuït infantil. Tot el circuït es desenvolupa per zones de vianants, per tal que el puguin realitzar sols sense perill. En aquest circuït també es pot participar en petit grup o en família

Número de llicència federativa FCOC/FEEC

Observacions

SKU: OR0404 Categories: ,

Detalls del producte

Diumenge 8 d’abril – Parc Taulí – de 10 a 13 h

Col·laborem amb la nit de la Ciència de Sabadell 2018 organitzant una cursa d’orientació adreçada a tots els nivells amb sortida i arribada al Parc Taulí. Els beneficis d’aquesta edició de la Nit de la Ciència es destinaran a un projecte per dotar la Corporació Sanitària Parc Taulí de la infraestructura necessària per crear un laboratori d’organoides que permeti investigar les malalties minoritàries, així com d’altres patologies.

 MAPA
Mapa urbà de Sabadell: Escala 1:7500
Equidistància: 5 metres
Traçador: David Fitó

Mapa urbà de la zona Oest de Sabadell amb una petita zona del rodal a la ribera del rio Ripoll i una part dels barris de Covadonga, Creu Alta i Can Puiggener. El trànsit està obert i caldrà ser prudents al creuar els carrers. 

Organitza: secció d’orientació de la Unió Excursionista de Sabadell 

CIRCUITS

Pels no iniciats que necessitin una explicació abans de l’inici de la cursa farem dos mini  sessions de formació, la primera a les 9.30 i la segona a les 10.00.

Publicarem les hores de sortida en aquesta mateixa pàgina el divendres 6 d’abril.

 INSCRIPCIONS 
Últim dia per les inscripcions dimecres 4 d’abril.
En cas de fer la inscripció el mateix dia de la cursa sense avisar prèviament no podem assegurar la disponibilitat de mapes.

Més informació: orientacio@ues.cat

Control de la cursa amb la tradicional targeta de paper

Tots els beneficis que generi la cursa seran destinats a un projecte de recerca de malalties minoritàries del Parc Taulí
Malgrat que aquest és un esport individual al ser una activitat de promoció es permetrà  córrer en parella en el circuït 2 i en parella o en grup en el 3 i 4. Cas de voler córrer  en parella o grup us demanem que ho feu constar en la inscripció.
Les famílies que vulguin participar conjuntament podran escollir una de les següents possibilitats:
1.- Inscriure tots els membres majors d’edat de la família. Correran en el circuït  C3 disposant de tants mapes i targes com inscripcions realitzades. Es considera que els
nens només acompanyen als pares en el circuït.
2.- Inscriure tots els membres menors de la família. Correran en el circuït C4 disposant de  tants mapes i targes com inscripcions realitzades. Es considera que els adults només  acompanyen als nens en el circuït.
3.- Inscriure tots els membres de la família. Correran tots en el circuït C3. Tothom disposa de  mapes.

MOLT IMPORTANT en els casos 1 i 2, els membres de la família realitzen el circuït com a  acompanyants no estaran inscrits i per aquest motiu no estaran coberts per l’assegurança  de l’activitat en el cas que pateixin algun contratemps o lesió.

Es donaran les explicacions necessàries a tota persona que ho necessiti per iniciar-se en aquest esport abans de que comenci la cursa.

PROGRAMA PROVISIONAL
9.00: obertura taula d’inscripcions i d’incidències
10.00: primera sortida
13.00: tancament d’arribades i recollida de fitesNo és una activitat competitiva i no està previst disposar de premis pels guanyadors.
Funcionament de la sortida:
minut -3′: es comprova el nom, categoria, la tarja i hora de sortida
minut -1′: comprovació de la categoria del mapa. No es pot mirar
minut 0′: SortidaTrobareu aigua en les fonts marcades en el mapa

És responsabilitat del corredor comprovar que el mapa sigui el de la seva categoria.
Tot orientador que es retiri haurà de notificar a l’organització la retirada de la competició.

No hi haurà guarderia. Però per les parelles amb fills petits que vulguin córrer els dos, si ens informeu per correu electrònic uns donarem hora de sortida abans de les 9.30 per un dels  dos. Un cop acabi el primer donarem l’hora de sortida a l’altre membre de la parella.
Serveis: Avituallament líquid i sòlid